Våra kompressorer är av fabrikatet Bauer och fyller dina flaskor med ren och torr luft för både 200 och 300 bar. Vi utför regelbundet luftanalyser för att säkerhetsställa kvaliten på andningsluften.

Hos oss kan du fylla: - 200 bar - 300 bar

- Flaskor för paintball och luftgevär  

- Hyra av flaska: 200 kr/dygn

Provtryckning

Provtryckning skall ske enligt senaste märkning, vart 5:e år. Vi kontrollerar alla flaskor innan fyllning. Om din flaska ligger utanför intervallet kan vi erbjuda dig service och provtryckning av din flaska enligt prislista.

En värdering av aktuell utrustning genomförs. All utrustning skall vara servad vid försäljning. Flaskor skall vara inom giltighetstid och visuellt besiktigade.

Service, provtryckning och förmedling sköter Borgholmdyksport åt dig i sin helhet eller valda delar.

Tveka inte att kontakta oss! Ring, mejla eller besök oss.

Vår butik är belägen i centrala Borgholm på Öland med nära till alla vatten.

I vår välsoterade butik mitt i centrala Borgholm möter du vår kunniga personal och hittar ett brett urval av välrennomerade kvalitetsmärken till konkurrenskraftiga priser. Med över 10 års erfarenhet i dykbranschen och av att utrusta dykare vet vi att vi erbjuder det DU söker och behöver för att få kvalitativ dykning. Vi ser alltid till att Du får just det DU behöver oavsett om du söker snorklingsutrustning eller specialtillbehör till teknisk dykning.

Du är alltid varmt välkommen att besöka oss på Sandgåtan 25  för att titta på de senaste produktnyheterna, få kursinformation och svar på frågor eller bara för att ta en kopp kaffe och prata dykning!

Dykutrustning.

Vingar Sidemount Regulatorer Tekniska torrdräkter Canisterlampor DPV mm.

Allt för Sportdykaren.

Masker Fenor Snorklar BCD Regulatorer Dykdatorer Boots Dräkter Hanskar mm.

Allt för Sportdykaren.

Marknadens bästa underställ. Hanskar Sockor Huvor mm. Värmer dig både torrt och blött. Perfekt för vattensport.

Ring oss så sätter vi ihop en offert som du garanterat blir nöjd med. 

.