Prova-På-Dyka

Gör nåt riktigt kul, häng med Borgholmdyksport och prova på att dyka med riktig utrustning.Vi inleder kvällen med en kort genomgång där vi bland annat lär oss hur vi påverkas när vi dyker, hur den dykutrustningen vi skall använda fungerar, och vad det innebär att ta ett dykcertifikat.Efter genomgången beger vi oss till badhuset och testar hur det känns att andas under vattnet. Efter en lugn och rolig anpassning kommer du att få göra några enkla övningar och sedan få dyka fritt och uppleva den fantastiska känslan av viktlöshet som infinner sig under ytan. Givetvis ledsagas du av någon av våra professionella instruktörer.


Låter det intressant? En perfekt födelsedagspresent, ett roligt inslag i möhippan/svensexan eller varför inte en rivstart på firmafesten.


Vad kostar det? Pooldyk Inomhus: 600:-, Utomhus: 650:-

 

Allt du behöver ta med dig är badkläder(vid pooldyk) och glatt humör. Resten ordnar vi!

Köp ett Prova-På-Dyk hos oss redan idag!

 

För företag

Prova på dykning (kick-off, kundvård eller temadag)

Låt din personal eller dina kunder få prova på känslan att andas under ytan och röra sig i viktlöshet. Vi anordnar säkra och roliga prodyk som passar just er och ert företag. Provdyket kan genomföras antingen i pool eller ute i Köpingsvik, vilket som passar bäst bestämmer ni, och alla deltagare får ett diplom efter genomfört dyk. Ett provdyksarrangemang kan anordnas med upp till 40 personer i pool och med grupper upp till 20 personer vid dykning i Köpingsvik. Aktiviteten tar, beroende på deltagarantal, ett par timmar och om så önskas anordnar vi i samband med provdyket även temaföreläsningar, fika/mat etc.

Tveka inte att kontakta oss! Ring, mejla eller besök oss.