PADI Five Star Dive Center
 Borgholmdyksport ingår i PADI (Professional Association of Diving Instructors) som bildades 1966 av Ralph Erickson och John Cronin. Med mer än 5 300 anslutna dykskolor som certifierar över 1 miljon dykare varje år i 175 länder är PADI den klart största utbildningsorganisationen för fritidsdykare i världen. Vi på Dykcenter står årligen för drygt 300 certifieringar och erbjuder kurser från grund- till instruktörsnivå. Borgholmdyksport är ett certifierat PADI Five Star Dive Center vilket betyder att vi uppfyller satta krav gällande kursutbud, servicenivå och affärsstandard och att vi med ett åtagande tillhandahåller högkvalitativ utbildning, produkter, tjänster och upplevelser samt är aktivt miljömedvetna och främjar vår undervattensmiljö. Besök gärna oss.

 

En dykutbildning är grunden till ett livslångt äventyr! Alla med normal hälsa kan lära sig att dyka.
Dykning är avslappnande och roligt samtidigt som det är spännande och utmanande! På Borgholmdykcenter erbjuder vi dykutbildning av högsta klass. Våra instruktörer har många års erfarenhet av dykutbildning och vi spenderar dubbelt så lång tid i vattnet i jämförelse med de flesta andra företag. Vi anpassar oss efter lokala förhållanden och vår dykutrustning är alltid ny och fräsch.
Du genomför din dykutbildning i våra spännande, lättillgängliga nordiska vatten.Varför inte avsluta kursen med en dykhelg på Norr om Öland? Du har även möjlighet att genomföra din grundkus som ett Referral Program detta är det perfekta kursupplägget för dig som vill lära dig att dyka på semestern och samtidigt hinna med så mycket som möjligt. Du genomför all teori och bassängträning hos oss på Borgholmdyksport och avslutar din kurs på semestern med de fyra utedyken.Efter avslutad kurs har du ett internationellt dykcertifikat från PADI, giltigt världen över. Med vår breda erfarenhet kan du ständigt utvecklas som dykare. Du kan till exempel lära dig att filma och fotografera under vatten, bli expert på det marina livet och vrakdykning.

 

Är du intresserad av proffesionella utbildningar?

Tveka inte att kontakta oss! Ring, mejla eller besök oss.

 

 Kursschema sommaren 2021

Open Water

6-9 juli

20-23 juli

3-6 agusti

10-13 agusti

 

Kursschema sommaren 2021

Advanced Open Water

18-19 juli

1-2 agusti

22-23 agusti

Kursschema sommaren 2021

Rescue Diver

11-14 agusti (11:e HLR)

 

Torrdräktskurs

11 Agusti

Torrdräktskurs gör på en dag så vid intresse maila

info@borgholmdyksport.se med datumförfrågan.